PERS

Voor interviewaanvragen, beeldmateriaal en/of meer informatie over Golden Palace en voorstellingen van Golden Palace, neemt u contact op via publiciteit@goldenpalace.nl

De pers over Golden Palace

 

“Golden Palace is een meester in het fileren van culturen.” (De Volkskrant)

 

“Het is alsof je even in een compleet ander universum stapt. Dat is bijzonder in deze tijden van relativisme en realisme in het theater.” (Theaterkrant)

 

“Vlijmscherp, zeer humoristisch en met het oog van een uitstekend antropoloog.” (De Volkskrant)

 

“Bij Golden Palace is de slapstick altijd heel oer. Geen gein om de gein, maar een fysieke vertaling van wirwar aan ongenoegens en hunkeringen die het innerlijk van de mens beroeren.” (Trouw)

 

“De overgang van verkramptheid naar zelfbevrijding is krankzinnig en toch hartverscheurend. Hier zijn acteurs aan het werk die zich over durven geven. Maar steeds met discipline.” (NRC Handelsblad)

 

“Ingrid Kuijpers paart in haar aanstekelijke voorstellingen absurde fantasieën aan een groot inlevingsvermogen in de mislukkingen die een mens in zijn leven moet doorstaan.” (Trouw)

 

“Golden Palace valt officieel onder het steeds breder wordende genre van de mime. Maar in feite is het totaaltheater dat niemand onberoerd zal laten.” (NRC Handelsblad)