DAG VAN DE MIME

13 november 2019

Dag van de Mime 2018

Na de succesvolle eerste Dag van de Mime in november 2018 organiseert het MimePlatform een tweede editie op woensdag 13 november 2019 in Het Huis, Utrecht.

 

Deze tweede editie organiseren we in samenwerking met Het Huis in Utrecht. De Dag van de Mime is voor vakgenoten, experts, studenten, programmeurs en publiek en bestaat uit een expertmeeting in de middag en presentaties van jonge mime-makers in de avond. Gasten in de sessies zijn onder meer: Floor van Leeuwen, Davy Pieters, René Geerlings, Johannes Bellinkx, Gwenoële Trapman, Jenny Mijnhijmer, Francesca Lazzeri, Simon van den Berg e.v.a. In de avond presenteren we een triple bill met onder meer mimecollectief Vege Lijf en MTG Botlek.

 

In 2017 hebben de mimegezelschappen Golden Palace, Jakop Ahlbom Company en Schweigman& de handen ineengeslagen in hun gezamenlijke missie om de mime nieuwe impulsen en een versterkte zichtbaarheid te geven. Zij doen dat zowel binnen de eigen talentontwikkelingsprogramma’s als in hun gezamenlijke MimePlatform. Het platform legt directe relaties met podia, festivals, programmeurs en publiek en werkt samen met de Mime Opleiding (AHK).

 

Het volledige programma en mogelijkheid voor aanmelding volgen na de zomer, maar zet vast in je agenda: 13 november 2019, Het Huis Utrecht.

 

Logo's Dag van de Mime