RestaurantAmore-GoldenPalace@David_Eeles

RESTAURANT AMORE

Een voorstelling over de betekenis van eten

Eten doen we elke dag. Vaak schuiven we onze kant‐en‐klaar maaltijd gedachteloos naar binnen. In ons vluchtige bestaan heeft eten nog maar weinig betekenis. Maar in Restaurant Amore is voedsel pure passie. Iedere avond laaft een bonte verzameling personages zich aan een diner dat niet alleen de beste maar ook de slechtste eigenschappen bij hen naar boven haalt: de beroemde kok van Restaurant Amore prikkelt met zijn fantastische kookkunst de verborgen oerinstincten van zijn gasten. Liefde, lust, jaloezie, wraak en extase ‐ in Restaurant Amore spatten de emoties van het podium. Na deze voorstelling zult u uw eten voorgoed met andere ogen op uw bord zien liggen.

 

Regie: Ingrid Kuijpers Spel: Titus Boonstra, André Dongelmans, Gerindo Kartadinata, Julia van de Graaff, Isadora Tomasi, Linda Zijl Assistent regie: Jansje Meijman Stage assistent regie: Mies de Waal, Machteld de Ruyck Toneelbeeld: Douwe Hibma Kostuums: Marina van der Heiden Lichtontwerp: Desirée van Gelderen Geluidscompositie en video: Hanneke de Feijter Techniek: HP Hulscher, Martijn Nieuwenburg Productieleiding: Floortje Halters

Restaurant Amore gaat op tournee van 13 december 2014 t/m 22 maart 2015.

 

 

 

RESTAURANT AMORE

Uit de pers:

Volkskrant: “Restaurant Amore volgt een menu van amuse tot dessert en de invulling is heerlijk. Het gezelschap is een meester in het fileren en parodiëren van culturen. Ze vergroten gebruiken uit, isoleren clichés en dan opeens ziet het bekende er absurd uit. Eet smakelijk!”

Theaterkrant: “Het fysieke spel, de hysterische chaos, de absurde uitvergrote situaties en de humor – de kijker komt ogen te kort.”