'De vriendin van Harry'Golden Palace

DE VRIENDIN VAN HARRY

PREMIERE: 16 DEC TONEELSCHUUR
TOURNEE T/M 11 MAART 2012

 

Dankzij internet heeft Harry eindelijk een vriendin. Hij nodigt zijn beste vrienden Dick en Tom uit om kennis met haar te maken. Tot hun grote verbijstering is de vriendin echter een levensechte pop, hoewel Harry haar behandelt als een vrouw van vlees en bloed. Dick en Tom proberen Harry uit de droom te helpen, maar dat lukt slecht. Totale verwarring maakt zich van hen meester wanneer de pop plotseling tot leven komt. Of zorgen het drankgebruik en het late nachtelijke uur voor een vertroebelde blik?

Golden Palace laat in haar energieke, humoristische voorstellingen herkenbaarheid en vervreemding hand in hand gaan. ‘De vriendin van Harry’ vertelt het ontroerende verhaal van een man die zijn liefde op een pop projecteert. De poging van zijn vrienden om hem terug te halen naar de werkelijkheid loopt uit op een hilarische confrontatie. De drie mannen raken hopeloos verstrikt in een bizarre nachtmerrie, waarin de ideale vrouw de hoofdrol speelt.

CAST:
Dick – Titus Boonstra
Harry – Jilles Flinterman
Rebecca – Keyna Nara
Tom – Tjebbe Roelofs

DE VRIENDIN VAN HARRY

QUOTES DE VRIENDIN VAN HARRY
“ABSURDISTISCHE TRAGI-KOMEDIE MET PURE SLAPSTICK EN EEN SLIMME FINALE” DE VOLKSKRANT ****
“HEERLIJKE VOORSTELLING: VREEMD, FYSIEK EN ONTZETTEND SNEU. EEN ÉCHTE GOLDEN PALACE VOORSTELLING.” NOORDHOLLANDS DAGBLAD
“VERRASSENDE TWIST WORDT PRACHTIG VORMGEGEVEN EN DRIJFT JE NAAR HET PUNTJE VAN JE STOEL”
CULTUURBEWUST.NL